13.08.2020 u 18:35 | Zanimljivosti, Zdravlje | Komentara:

Najbizarniji lijek za glavobolju za koji vjerovatno niste čuli: Isprobajte ove metode – sigurno djeluju!

U narodnoj se medicini krije i pomalo neobičan lijek za ovaj oblik teške glavobolje. Glavobolja može biti izrazito naporna te stvarati probleme u obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

glavobolja-2

Najgori oblik glavobolje jest tupa bol u glavi. No, kako narodna medicina nudi lijek za skoro sve bolesti, tako se u njoj krije i pomalo neobičan lijek za ovaj oblik glavobolje. Naime, zagovornici alternativne medicine stava su da ova bol dolazi od neuredne probave, slabokrvnosti, stresa, ljutnje, pa čak i zbog bolesti spolnih organa.

U skladu s tim, nude jedan pomalo drugačiji lijek kojeg do sada vjerojatno niste isprobali. Potrebno je naime svakodnevno tijelo oprati vodom i domaćim octom. Ovom hladnom kupkom, savjetuju, valja prvo oprati leđa i to tako da se postupno polijevate od osam sekundi, a proces ponovite nekoliko puta u razmaku od jedne i pol minute.

Uz ovaj postupak valja primijeniti još jedan. Dva do tri puta tjedno priredite kupku za noge, a potrebno ih je ispirati sve do koljena. U toplu vodu stavite zob i dobro ih isperite u ovoj smjesi te potom na minutu stavite noge u hladnu vodu. Primjenjujući ovu metodu, na glavobolju možete potpuno zaboraviti.

Izvor: dnevno.hr

( LijekiPriroda.com )

Vaš komentar na članak: