27.04.2020 u 6:16 | Zanimljivosti | Komentara:

ITALIJANSKI POSLANIK ŠOKIRAO SVIJET: Sve ovo je laž, recite narodu istinu – VIDEO

Masovna korona histerija počela je u Italiji. Neprovereni glasovi o hiljadama umrlih od korone, nestašica respiratora, bolnice prenatrpane, mrtvački sanduci nemaju gde da se odlože, prevoze ih kamionima, mrtve spaljuju jer nemaju gde da ih sahrane, sve su to bile lažne vesti sa ciljem da se izazove masovna histerija.

Mostre: la collezione Cavallini Sgarbi, tesori per Ferrara

Naravno da to ima pozadinu, biznis pre svega i kontrola naroda, mase, političkih protivnika.

Uzalud su renomirani doktori iz celog sveta govorili, da se brojke umrlih lažiraju, da korona nije opasnija od običnog gripa, da italijanski doktori nehotice ubijaju pacijente preagresivnim lečenjem i nepotrebnim stavljanjem na respiratore.

Svi koji nisu prihvatili serviranu istinu od strane Svetske zdravstvene organizacije, mainstream medija i političkih centara, prozivani su kao protivnici zdravlja naroda.

Mrtve su u Italiji uglavnom kremirali kako se ne bi kasnijom obdukcijom mogao utvrditi stvarni uzrok smrti što ukazuje na neku vrstu zavere.

Čak neki mediji objavljivali slike i snimke mrtvačkih sanduka iz Italije za koje se kasnije ispostavilo da su sanduci tragično stradalih migranata iz 2013. godine.

Mediji nikada nisu javnosti rekli da Italija po zvaničnim statistikama ima najveću stopu smrtnosti od gripa u Europi zbog velikog broja starog stanovništva.

Prosek umrlih ove godine im je bio preko 75 godina i radilo se o hroničnim bolesnicima s jednom ili više smrtonosnih bolesti.

Italija je u poslednjih 4 godine imala veći broj umrlih od gripa u istom razdoblju nego ove 2020. godine, ali to medije nije zanimalo jer su plasirali podatke koje su dobili iz njima poznatih izvora.

Italijanski poslanik Vitorio Sgarbi napravio je svojim izjavama veliki skandal u Parlamentu kada je otkrio u javnosti skrivane podatke da 96% navodno umrlih od korone uopšte nije umrlo od korone nego od smrtonosnih bolesti koje su imali i da je to sve falsifikovano.

Takođe je otkrio da je i brojka o 25.000 mrtvih od korone u Italiji lažirana i da je sve orkestrirana prevara.

Vitorio je samo javno potvrdio da je sve tačno ono na šta su upozoravali mnogi lekari pre svih iz Nemačke gde je stopa smrtnosti izuzetno niska jer se nije dozvolilo korporativnim medijima da lažiraju podatke.

Treba prvo da pogledate video, da trezveno razmislite, da shvatite da je video realan, da se dogodio, da ga je videla cela Evropa i da se upitate čemu sve ovo?

Izvor: webtribune

Vaš komentar na članak: