22.06.2018 u 17:27 | Kako smršati | Komentara:

Tajni napitak koji je tek pušten u javnost – pije se pred spavanje, a rezultati su nevjerovatni…

Sa ovim jednostavnim sastojcima koje možete kupiti u bilo kojoj prodavnici, možete spremiti ovaj jednostavan napitak, koji je pritom i veoma ukusan, i izgubiti višak masnoće i kilograma.

tajni-napitak-mrsaviti

Sastojci:

  • 1 limun
  • 1 krastavac
  • 1 kašika rendanog đumbira
  • 1 kašika soka od aloe vera
  • 1 veza korijandera ili peršuna
  • ½ čaša vode

Priprema:

Jednostavno sve sastojke umutite u blenderu i popijte čašu soka prije spavanja

Kako djeluje:

Ukoliko budete pili samo jednu čašu ovog soka prije spavanja, vi ćete u velikoj mjeri smanjiti nivo masti – posebno masti na stomaku. A ukoliko ovaj sok pijete i uveče i nakon buđenja, a pritom radite neke kardio vježbe oko 30 minuta dnevno primjetićete rezultate za samo nekoliko dana.

Znamo da nije neuobičajeno da se masti razgrađuju dok spavamo. Zašto? Jer kad odemo na spavanje, metabolizam znatno usporava. Sastojci u ovom piću će našem metabolizmu dati odskočnu dasku, tako da će nastaviti sagorijevanje masti dok spavamo.

Kako je to moguće? Zato što svi sastojci u piću dokazano ubrzaju metabolizam, pa kad ih konzumirate prije nego što odete u krevet, vaš metabolizam stalno radi na visokom nivou.

Krastavci su veoma moćni u borbi protiv masti. Oni su ključni element u bilo kom programu mršavljenja. Jedan krastavac sadrži samo 45 kalorija i oni sadrže dosta vlakana i vode, dvije stvari koje su ključne za gubitak masti, plus, oni su veoma osvježavajući i daju ovom piću divan ukus.

Peršun i korijander sadrže vrlo malo kalorija, a oba su prepuna antioksidantima, kao i vitaminima i mineralima koji su izuzetno moćni za ublažavanje zadržavanja vode, dakle, oni pomažu da se smanji nadutost stomaka.

Đumbir ubrzava metabolizam i sprečava zatvor, dvije stvari koje su veoma moćne u borbi protiv neželjene masnoće na stomaku. Ovaj sastojak će pomoći da se riješite masti sa tog tvrdoglavog stomaka dok spavate.

Sok od limuna je vrlo efikasan za izbacivanje toksina koji se akumuliraju u tijelu. Kao takav, kada pijete sok od limuna, moći ćete da se riješite masti na stomaku. Takođe ćete se osjećati mnogo bolje jer će nečistoće koje su ugrađene u vašem sistemu biti očišćene.

Aloe vera je izuzetno moćna za mršavljenje. Puna je antioksidanata i pomaže da se odloži razvoj slobodnih radikala u organizmu koji uzrokuju upalu i nadimanje. Ovaj sok takođe pomaže da se stimuliše vaš metabolizam, što može da pomogne da se u velikoj mjeri smanji indeks tjelesne mase.

Popijte ovaj zdrav napitak pred spavanje i probudićete se sa mnogo više energije i osjećaja lakoće.

Izvor: stvarukusa

Vaš komentar na članak: