02.04.2018 u 9:18 | Recepti, Zdravlje | Komentara:

Kako se riješiti pijeska u bubrezima: Prirodni lijek koji svako može napraviti

Jedan od čestih problema u našim krajevima predstavljaju pijesak ili kamen u bubrezima ili žuči. Problem je najčešće uzrokovan vodom i ishranom. Kako bi pokušali izbjeći teške i invenzivne metode konvencionalne medicine donosimo vam oprobani narodni recept za topljenje i izbacivanje kamenčića iz organizma.

bubrezi-doktor

Sastojci:

  • 250 g šećera u prahu,
  • 0.25 l maslinovog extra djevičanskog (eko) ulja,
  • 250 g limuna sa korom
  • 250 g peršinovog korjena (samljevenog)
  • 250 g meda (ili jednake količine svih sastojaka)

Uputstvo:

Limun dobro operete i ukoliko je prskan očistite od kemikalija. To možete uraditi mješavinom za čišćenje voća, a recept za smjesu i proceduru možete naći ovdje. Nakon što limun očistite, isjecite ga na komadiće i sameljite u blenderu ili nekoj drugoj mašini što sitnije, korijen peršuna ogulite isjecite na komadiće i sameljete ga kao i limun. Sve pomješajte i dodate med, maslinovo ulje i šećer u prahu. Sastojke mješajte tako dugo dok se masa potpuno ne izjednači.

Za probleme s kamenčićima u bubregu i žuči potrebno je uzimati jednu jušnu žlicu smjese ujutro na tašte i navečer pred spavanje. Smjesu je potrebno držati u frižideru svo vrijeme u staklenoj boci jer je kvarljiva. Za riješavanje većine problema s pjeskom ili kamenčićima u bubrezima i žuči potrebno je popiti dvije navedene mjere. (Nakon što potrošite prvu napravite još jednu smjesu jer je kvraljiva te se pravi po mjeri od 250 g po sastojku). Smjesa je osmišljena i isprobana u svrhu otapanja kamnčića i vrlo je djelotvorna.

Smjesa je vrlo prijatnog ukusa, a njen sastav jako je zdrav i za druge namjene te ga i drugi ukućani mogu koristiti usporedo s osobom koja boluje od kamena u organizmu. Važno je napomenuti da se za vrijeme korištenja terapije trebaju piti što veće količine tekućina , najbolje vode.

Izvor: zdravljeirecepti

Vaš komentar na članak: