29.05.2018 u 16:07 | Zanimljivosti | Komentara:

Zamijenite ga boljim: 8 čvrstih dokaza da vas muškarac ne cijeni dovoljno

Ne vjerujete u budućnost svog ljubavnog odnosa i smatrate da vas partner ne cijeni dovoljno? Ako se prepoznajete u ovim točkama, onda biste ga definitivno trebali zamijeniti boljim muškarcem.

muskarac-vara

1. Nema vremena za vas. Međutim, uvijek nađe vremena za druge ljude i otkazuje vaše planove kako bi se družio s njima.

2. Nikada vam ne kaže “hvala”. Volite ga i pokušavate mu ugoditi tako što se brinete za njega, kuhate mu omiljena jela i općenito udovoljavate njegovim željama, ali on vam baš nikada ne zahvali za to. Izgleda da on ipak ne zavrjeđuje takav kraljevski tretman.

3. Ne pita vas za savjet. Kada donosi odluke neće vas tražiti, čak ni kada bi te odluke mogle utjecati na vašu vezu.

4. Ne interesira ga vaše mišljenje. Vi itekako imate pravo glasa u svemu što se tiče vaše veze, ali on zanemaruje vaše stavove i ne pita za vaše mišljenje.

5. Radi planove bez vas. Došao je kući i rekao da idete na večeru s njegovim prijateljima, a nije vas nazvao da pita imate li vremena i želite li uopće ići van? Ne samo da ne cijeni vas nego ne cijeni ni vaše vrijeme, a također smatra da za njega morate uvijek biti dostupni.

6. Lijen je. Vama prepušta sve kućanske obaveze i ne pada mu na pamet pomoći vam. U zdravoj vezi obaveze se dijele na pola.

7. Misli da vam je s njim “upala sjekira u med”. Voli se pohvaliti kako je sjajan i misli kako biste trebale biti sretne i zahvalne jer ste s njim. Vjerujte, ima puno boljih muškaraca, a vi zaslužujete jednog od njih.

8. Vara vas. Treba li vam snažniji dokaz da vas nimalo ne cijeni od ovog? Zamijenite ga dobrim muškarcem, pod hitno.

Izvor: zadovoljna

Vaš komentar na članak: