16.03.2018 u 13:38 | Zanimljivosti | Komentara:

Snažan karakter i velika hrabrost: Ovo su 4 najmoćnija znaka u horoskopu

Ovi znakovi posjeduju snažnu ličnost i brojne karakteristike koje ih čine moćnima. Evo o kome je riječ, provjerite da li ste među njima:

snazan-karakter

Ovan

Ovnovi su vrlo hrabri i nose se sa brojnim situacijama. Ne bježe od problema, već ga uspješno savladavaju. Tu su da pomognu drugima. Požrtvovani su. Oni posjeduju osobine vođe. Neke poznate ličnosti rođene u ovom znaku su: Tomas Džeferson, Leonardo da Vinči i Maja Anđelou.

Lav

Lavovi su energični, posvećeni, ambiciozni. Ne odustaju tako lako i bore se da ostvare svoje ciljeve. Dobar su prijatelj i tu su za druge. Neke poznate ličnosti: Madona, Džastin Timberlejk i Bil Klinton.

Škorpija

One s vrlo borbene, energične i žele dobiti ono što žele. Za to će se itekako boriti. Vole biti u centru pažnje. Jasno će vam reći šta misle: Poznate Škorpije su Pablo Pikaso, Rajan Gosling i Keti Peri.

Rak

Rakovi su vrlo osjećajni i pomažu drugima. Daju dobre savjete i zato im se mnogi povjeravaju. Osobe su od povjerenja. Uticajni su i motivišu druge.  Poznati Rakovi su Frida Kalo, Julije Cezar i Džordž Buš.

Izvor: megagiga

Vaš komentar na članak: