04.12.2018 u 9:48 | Recepti, Zdravlje | Komentara:

Izliječila je kataraktu bez operacije, sa biljkom koju imate u kući (RECEPT)

Prijateljici moje mame, Svjetlani, postavili su prije nekoliko godina na očnoj klinici vrlo neprijatnu dijagnozu – katarakta. Naravno, vrlo se zabrinula i odlučila da se podvrgne liječenju. Prepisali su joj specijalne kapi za oči i naočale. Međutim, nakon šest mjeseci, pregled je pokazao da se ništa nije promijenilo – katarakta je i dalje bila prisutna. Dobro je bar da se stanje nije pogoršalo, bolest nije napredovala.

kopar1

Onda je čula od ljudi u čekaonici kod liječnika, da za liječenje katarakte postoji dobar narodni lijek, poznate iscjeliteljice. Posavjetovala se s liječnicima, ali oni su bili skeptični. Svetlana je ipak odlučila isprobati i tu terapiju.

Liječila se tim narodnim lijekom točno mjesec dana, ne propuštajući ni dan i šta se dogodilo? Na slijedećoj kontroli, liječnici nisu pronašli ni traga od katarakte – sasvim je nestala! Vid joj se takođe znatno poboljšao.

Potreban vam je komad flanelske tkanine, dovoljno guste da drži vodu. Sašijte od nje dvije vrećice, veličine 5 x 5 centimetara. Zatim u svaku vrećicu stavite po tri u vrh pune kavene žličice sjemena kopara.

Vrećice vežite, stavite u emajliranu posudu i prelijte hladnom vodom, tako da budu sasvim potopljene. Posudu zagrijte do vrenja i kuhajte sjeme kopara u vrećicama dva minuta. Zatim izvadite vrećice cjediljkom na tanjurić, da se iz njih ocedi voda.

Još tople vrećice stavite na zatvorene oči. Prekrijte ih celofanom i toplim ručnikom. Držite ih na očima dok se ne ohlade, oko 10-15 minuta.

Ovaj tretman se radi navečer, prije spavanja. Tako pripremljene vrećice se mogu upotrebiti dva puta, a zatim se sjeme baca. Same vrećice se ne bacaju – dovoljno ih je isprati čistom vodom, bez sapuna, napuniti novim sjemenom i nastaviti liječenje. Svaki put treba uzeti novu, čistu vodu.

Isprobajte ovaj recept. Nadam se da će vam pomoći, kao što je pomogao prijateljici moje mame.

Izvor: uspesnazena

Vaš komentar na članak: