13.11.2018 u 18:50 | Zanimljivosti | Komentara:

ZA NJIH JE ŽIVOT PJESMA: Ovo su tri najsretnija HOROSKOPSKA ZNAKA!

Ljubav je u očima posmatrača, zavisi od mnogo kriterijuma koji nisu isti za sve, a veoma često nema samo veze sa fizičkim izgledom već i sa unutrašnjim zračenjem.

zena-lijepa

Upravo po toj unutrašnjoj ljepoti se izdvajaju tri horoskopska znaka.

Provjerite u nastavku da li ste među njima.

Vaga

Ovaj znak se često smatra i najljepšim, a obično ih krasi i urođena elegancija. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju simetrično lice, savršeno oblikovane usne, lijepe oči, mladeže i slatke rupice na obrazima koje ih čine drugačijima, egzotičnima i, na kraju krajeva, privlačnijima od ostalih.

Škorpija

Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i velikim očima u nekoj neobičnoj, hipnotišućoj nijansi. Osim prodornog pogleda, diče se i senzualnim usnama, kao i prekrasnom, gustom kosom. Obično su i vitke građe, a krasi ih i blistav ten, te mekana i njegovana koža.

Jarac

Pripadnice ovog znaka poznate su po odličnoj figuri. Iako im je izgled uglavnom prosječan i neutralan, ističu se velikim očima, najčešće u plavoj ili sivkastoj nijansi, te prekrasnom i iskrenom osmijehu. Obično vole da se dotjeruju, pa je i lijepa odjeća ono što ih izdvaja od ostalih znakova.

Izvor: espreso

Vaš komentar na članak: