27.05.2018 u 10:50 | Zanimljivosti | Komentara:

Večeras planete spremaju LJUBAVNI POTRES: Strelčevima će se nabacivati mlađa i VRLO ATRAKTIVNA osoba, ali preokret će biti BOLAN! Ribe, ŽALIMO VAS

Večeras se na nebu dešavaju dva tranzita koji će imati veliki uticaj na to kako će se naš ljubavni život razvijati u narednom periodu, a kada se ukrste Jupiter i Neptun i Merkur i Pluton – nema tog horoskopskog znaka čiji će ljubavni život ostati netaknut.

horoskop-pixabay

Prvi tranzit je poravnanje Jupitera u Škorpiji sa Neptunom u Ribama. Jupiter voli da donosi nadu i vjeru u život i da donosi sreću svima onima koji su naporno radili i to zaslužili. Neptun je planeta fantazija, romanse i duhovnosti koja je u njegovoj kući Riba na vrhuncu. Ovdje nije riječ samo o ljubavi već o bajci koja traje cio život. Ništa može da se poredi sa zaljubljenim Ribama, kao ni sa uticajem Neptuna koji prolazi kroz ovaj znak.

Zbog prirode odnosa ovih planeta pod najvećim uticajem biće veze koje traju već neko vrijeme. Tako će oni koji se zabavljaju već neko vrijeme vidjeti pomak i iznenadnu jasnoću u odnosu na sjenku koja se nadvija nad vezom.

Merkur je planeta komunikacije i načina na koji razmišljamo i to u znaku Bika koji nam daje stabilnost i prizemljenost. Zbog toga ćemo više razmišljati o porodici i smirivanju.

Pluton je gospodar svega što je skriveno. On vlada svime što je skriveno ispod površine i kao rezultat nastaje preporod i obnavljanje. U Jarcu, Pluton nas pita šta treba da uradimo kako bismo postavili jake temelje.

Ova mračna planeta nas neće pustiti na miru dok se ne oprostimo od prošlosti kako bismo mogli da vidimo šta je to što nam ide u susret i sprema se da procveta nama u susret. U Jarcu, ova planeta voli da radi, a zajedno sa Jupiterom i Neptunom definitivno nam mijenja ljubavni život iz korijena.

Ovo će posebno osjetiti Blizanci - Jupiter u vašem znaku a Neptun u polju karijere, govori o mogućnosti proširenja poslova i saradnje sa velikim firmama, a postoji mogućnost ulaska u paralelnu ljubavnu vezu.
Pored toga, Strelčevima se smiješi afera sa mlađom atraktivnom osobom koja nije onakva kakvom se predstavlja.

Ribe će ući u vezu sa zauzetom osobom, a ta veza neće vam toliko smetati koliko činjenica da ta osoba ne razmišlja o budućnosti vaše veze.

Iako imamo osjećaj da smo zaglavili sa nečim već neko vrijeme, kao i da gubimo kontrolu nad situacijom. Prije samo nedelju dana Uran je ušao u znak Bika i tada su se točkovi promjene u polju ljubavi pokrenuli. Za razliku od tada, sada smo spremni za sve što dolazi. Spremni smo da pogledamo dobro šta se nalazi ispod površine, ali i da razgovaramo sa partnerom o tome.

Najvažnije je da smo spremni na veliku promjenu u ljubavi. Ovo je početak velike promjene koja nas očekuje do kraja ljeta. Do tada, kada se budemo okrenuli oko sebe postaćemo svjesni toga da ništa nije isto kao što je bilo prije par mjeseci.

Izvor: zena/yourtango.com

Vaš komentar na članak: