05.11.2018 u 6:47 | Zanimljivosti | Komentara:

JEDAN OD NJIH JE ŠKORPIJA: Ovo su 3 najinteligentnija horoskopska znaka!

Nijedan horoskopski znak nije savršen. Svaki ima sopstvene mane i slabosti. Međutim, svaki ima i pozitivne strane i vrline.

pamte-horoskop

Kada je inteligencija u pitanju, tri znaka se naročito izdvajaju, ali se i oni razlikuju po tome da li imaju analitičku ili perceptivnu inteligenciju. Analiza označava složenost emotivnih sposobnosti, dok perceptivnom nazivamo osobu koja poseduje visoki koeficijent inteligencije. Pogledajte koji su to znakovi iznad drugih kada je inteligencija u pitanju.

1. Škorpija 

Škorpija je jedan od najmanje pričljivih znakova, pa često predvidimo kvalitete koje ovaj znak posjeduje. Škorpije se ludo zaljubljuju i poseduju ogromnu količinu ljubavi koju daju drugima. Ponekad su impulsivne i donose odluke bez razmišljanja, ali kada uvide da su napravile grešku, vratiće se korak unazad i pokušati da poprave stvari.

Škorpija je veoma suptilan znak, zbog čega imaju dobre ljubavne odnose, ali iz tog razloga, ponekad završe i slomljenog srca. Škorpije su popularne među prijateljima i lako sklapaju prijateljstva jer su privlačne drugima. Drugi im se dive, zbog čega se one uvijek trude da rade na sebi kako bi bile dobar primjer drugima. Veoma su duboke i svjesne svojih jakih i slabih tačaka. Zastaće i progutaće svoj ponos kada situacija to zahteva. Poznati u ovom znaku su Keti Peri, Bil Gejts, Vil Smit.

2. Djevica

Djevica će razvedriti vaš svijet kao niko drugi. U ovom znaku se najčešće rađaju genijalna djeca koja su uvijek prva u svom razredu. Sve Djevice imaju neograničenu žeđ za znanjem i žele da nauče koliko god je moguće. Ali, to ne znači da će uvek biti spremne da uče sve o svemu. Njih zanimaju samo stvari koje im privlače pažnju i komešaju um. Kada se na nešto koncentrišu i počnu da uče, neće im biti potrebno mnogo da doktoriraju na toj temi. Ova inteligencija nije samo ograničena na akademsko znanje. Djevica koja voli da slika biće sjajna u tome, ona koji voli filmove znat će sve o njima jer se niko neće posvetiti gledanju i čitanju o njima, kao što će Djevica to raditi.

Da sumiramo, Djevica će biti najbolja u svemu čemu odluči da se posveti. Ako se odluči za ples, biće najbolji plesač koga je svijet vidio. One vjeruju u polisu “sve ili ništa”. Čak i kada su hobiji u pitanju, daće sve od sebe da budu najbolje u tome. Ovo važi i za lične odnose. Kada Djevica ima iskrena osjećanja, uradit će sve za osobe koje voli.

3. Vodolija 

Vodolije su nakreativniji ljudi koje ćete sresti i niko ne može da ih pobijedi u kreativnosti i genijalnosti. One nikada neće biti samo lice u publici i ostaviće svoj trag u svetu. One nisu samo maštovite, već i koncentrisane i britkog uma. Kada na nešto usmjere pažnju, praktično su nezaustavljive. Uspjeh će im pre ili kasnije dopasti šaka. Njihov karakter je paradoksalan i stalno su u centru pažnje.

Neće se predati lako ili podleći pritisku kada stvari krenu loše. One su logične i kada se suoče sa problemom, pronaći će način da ga savladaju. Zbog njihove snage, najbolje im leže menadžerske profesije. Mogu biti i izuzetni političari jer stalno traže nove i inovativne načine za rješavanje najvećih problema sa kojima se zemlja može suočiti. Hari Stajls, Ed Širan i Opra Vinfri neke su od poznatih Vodolija.

Izvor: fokuzz

Vaš komentar na članak: