23.03.2018 u 7:33 | Kućni savjeti, Zanimljivosti | Komentara:

ŽELITE LI IMATI PUN NOVČANIK? Pazite kad ga kupujete, ovako ćete prizvati BOGATSTVO nikad lakše!

Novčanik ne morate uvijek nositi pored sebe, ali ova pravila morate znati kako biste se obogatili. Novčanik može stajati u spavaćoj sobi, ili u radnom stolu. Bitno je da ga imate, da je vaš, i da ga često otvarate.

pare

Koje je boje?

Za žene: zlatni, ali i crveno zlatni (crveno – vatra, zlatno – metal, vatra topi metal i pretvara ga u tečno zlato)

Za muškarce: smeđi sa zlatnim detaljem (smeđe – zemlja, stabilnost, zlatno – metal; zemlja stvara metal = stalni prihodi)

Jeste li ga sami kupili?

Pravilo je da ga uvijek sami sebi kupite, jer ne znate kakvu sudbinu, karmu i energiju po pitanju finansija ima osoba koja vam je kupila novčanik, i drugo – je li vam ga je dotična osoba poklonila praznog?

Jeste li ponosni na svoj novčanik?

Treba da budete ponosni na svoj novčanik, jer ako ga ne volite, nećete moći ni da ga „punite“. Kada kupujete novčanik, izaberite onaj koji baš želite.

Jesu li novčanice lijepo složene?

Ako novčanice nisu lijepo složene, onda je nered i blokiranost u novčaniku i u energiji vaših financija, kao i u domu. Nered u novčaniku prikazuje vaše nepoštovanje prema novcu.

Je li novčanik pun papira i vizit karti?

U novčaniku nikako ne smijete nositi neplaćene, ili čak i plaćene račune, jer će uvijek privlačiti energiju plaćanja. Poželjno je nositi odvojenu torbicu za papiriće i vizit karte.

Koliku svotu novca nosite u njemu?

Metafizička tajna kaže da treba da imate malo više u novčaniku od uobičajenog, jer to priziva još veći priliv novca.

Izvor: Atma

Vaš komentar na članak: