26.03.2018 u 9:25 | Kućni savjeti | Komentara:

KERAMIČAR PREDSTAVLJA ODLIČAN TRIK: Stare pločice će vam izgledati kao da ste ih tek kupili u salonu

Sigurno ste i vi čuli za robota koji će kuću da gradi za nekoliko dana, dok običnom čovjeku, smrtniku, treba mnogo duže vremena. Ovaj robot navodno može da poreda cigle za put u dvorištu za par sati, kao i da sagradi kuću za nekoliko dana, a čovjeku mnogo više treba.

plocice-farbanje

Majstora niko i nikada neće moći da zamijeni, zanatski poslovi nikada neće izumrijeti. Majstori su ti koji će moći uvijek da vam daju neki savjet, kao i što su oni ti koji kontruišu robote.

Sada ćemo se vratiti na našu temu, pokazati ćemo vam jedan savršen trik, trik koji će vam sigurno pomoći da uz pomoć ovog majstora pretvorite vaše stare keramičke pločice u one kao da ste ih tek kupili u nekom salonu keramike.

Sigurno ste i dalje zbunjeni, pitate se kako je to moguće, ali čekajte, pogledajte ovaj video zapis, sigurno će vas oduševiti, ostati ćete bez teksta dok budete gledali ovo. Sada, uživajte u zapisu:

Da li ste ostali oduševljeni dok ste posmatrali ovaj video zapis, mi smo kao i uvijek ostali bez teksta, svaka čast majstoru, koji je pokazao da bez njega ništa ne može da bude normalno. Niti jedna mašina neće moći da zamijeni ono što ljudske ruke mogu da urade.

Izvor: nostalgicno

Vaš komentar na članak: