24.03.2018 u 21:36 | Kako smršati, Zanimljivosti | Komentara:

BAKA (50) PETORO UNUČADI ZA 3 MJESECA SMRŠALA 31,5 KG: Nije vježbala nijedan sekund, jela je samo ovo i NIJEDNOM nije varala!

Pošto je vidjela fotografiju na kojoj su bile četiri generacije njene porodice, Ana Rejes (50) , baka petoro unučadi, izgubila je 31,5 kilogram u samo tri mjeseca bez vježbanja, prateći jednostavan plan ishrane.

ana-rejes-1

Prije nego što je smršala veoma loše je mislila o sebi, bila je u depresiji i nije imala samopouzdanje.

“Nisam imala nikakav društveni život, nikad nisam izlazila, nisam imala odjeću koja mi je odgovarala, sve u svemu, stidjela sam se svog izgleda”, rekla je Ana.

Majka dvoje djece nije samo transformisala tijelo, nego i svoj život zahvaljujući promjeni koju je napravila u ishrani prehrani, radu na sebi i čistoj odlučnosti da promijeni u životu sve što joj ne odgovara.

ana-rejes-2

Sve je počelo kad je pedesetogodišnja Rejes otkrila “123dijetu”, koja se bazira na zdravom planu ishrane. Kad je jednom počela s planom, ostala je da istraje do kraja, ne varajući nikada.

“Kad sam počela s dijetom bila sam depresivna, a sad se osjećam fantastično. Kao što bi rekli moji unuci, imam pedeset i fantastična sam”, rekla je Ana.

“Mnogi ljudi vjeruju da biti na dijeti znači da uopšte ne smiješ jesti neku hranu, ali to nije slučaj s dijetom na kojoj sam ja bila. Tokom cijelog procesa držala sam se voća koje sam jela za doručak, poput jabuka i jagoda, s kojima sam jela obični jogurt. Ručak se sastoji od salate s proteinima i povrćem, a večere se baziraju na mesu i ribi‚” objasnila je Ana i otkrila da nijednom nije prekršila dijetu i nije varala.

Izvor: kurir.rs

Vaš komentar na članak: