12.06.2018 u 18:25 | Kućni savjeti | Komentara:

NAPITAK O KOJEM SE PRIČA – Izgubite četiri kile u tjedan dana sa samo tri sastojka!

Za raznorazne napitke za detoksikaciju sigurno ste već čuli. I dok mogu zvučati kao nekakav trik, činjenica jest da većina njih u određenoj mjeri funkcionira, jedino je pitanje imate li dovoljno discipline izdržati rutinu koja uključuje minimalnu konzumaciju od 21 dan. Ovakve detoksikacijske kure nisu samo alat za ubrzano mršavljenje već učinkovito čiste tijelo od toksina i učinaka nezdravog načina života i prehrane.

napitak-detoksikacija

Sada je idealno vrijeme da započnete jednu takvu kuru; vrućine su velike i vašem je tijelu svakako potrebno više tekućine. Za brzi detoksikacijski čaj od tri sastojka potreban vam je jedan štapić cimeta, tri lovorova lista i jedna jušna žlica zelenog čaja. Prokuhajte 800 mililitara vode i ubacite sastojke, poklopite i ostavite da odstoji 15 minuta i zatim procijedite.

Ovaj čaj možete piti topao ili hladan, a s njegovom konzumacijom najbolje je početi na prazan želudac ujutro, odmah nakon buđenja. Ostatak rasporedite kroz dan. S ovom rutinom nastavite 21 dan dok ćete prve rezultate uočiti već nakon tjedan dana.

Izvor: dnevno

Vaš komentar na članak: