03.06.2018 u 9:01 | Kućni savjeti | Komentara:

BOGATSTVO I USPJEH ĆE ODMAH DOĆI U VAŠ DOM: Ova biljka donosi mir, sreću i blagostanje, morate je imati u domu!

Dovoljno je nasuti joj vodu jednom u dvije sedmice i tako može da izdrži nekoliko godina…

bambus-drvo

Sretni bambus idealna je sobna biljka jer ne zahtijeva mnogo njege. Iako izgledom podsjeća na pravi bambus, nije njegov rođak, nego pripada porodici ljiljana. Prema feng shuiju, kineskoj vještini uređenja prostora, sretni bambus pozitivno utječe na atmosferu u domu i emocije ukućana. Važan je i broj stabljika. Kinezi kažu da će vam dvije donijeti ljubav i bračni sklad, tri sreću, pet zdravlje, osam bogatstvo, a devet sreću na svim poljima.

Najpoznatiji je feng shui “lijek” protiv loše energije koji simbolizira boljitak u domu!

Značenje broja stabljika

Velik dio sreće koji je povezan s bambusom sreće potječe iz broja stabljika. Broj stabljika određuje vrstu energije koju ova biljka donosi u nečiji dom i život. Više stabljika znači veći blagoslov i sreća.

1 stabljiika

Jedan kraj stabljike drži se u vodi tako da lišće može rasti i stalno proizvoditi nove listove. Simbolizira dobar život koji je ispunjen prosperitetom. Ova biljka obećava poslovni rast i omiljen je poklon među tvrtkama i ljudima koji se bave biznisom. .

2 stabljike

predstavljaju ljubav i brak. Također se kaže da udvostručuju sreću.

3 stabljike

Biljka bambusa sa 3 stabljike je jedna od najomiljenijih. Donosi tri vrste sretne energije za Vas: Sreća: Fuk, dugovječnost: Sau i bogatstvo: Luk

4 stabljike

U kineskom jeziku, riječ za četiri zvuči vrlo slično riječi za smrt. Broj četiri ima negativnu energiju. Nikada nećete naći četiri stabljike bambus biljke u kineskoj kulturi; a kamoli ikad dati za poklon.

5 stabljika

Uz broj pet, postoji jedna stabljika za svako područje vašeg života koja može donijeti bogatstvo. Pet stabljika bambusa jača svaki od pet područja života koji mogu utjecati na razinu bogatstva: emocionalno, intuitivno, mentalno, fizički i duhovno.

6 stabljika

Šest stabljika bambusa privlači prosperitet i prednosti za postizanje većeg bogatstva.

7 stabljika

donosi dobro zdravlje

8 stabljika

donosi bogatsvo, obilje, plodnost

9 stabljika

donosi dobru sreću.

10 stabljika

donosi savršenstvo u život u sva područja.

21 stabljika

Dobar život sa obiljem bogatstva i odličnim zdravljem.

Izvor: novi.ba

Vaš komentar na članak: