15.09.2018 u 5:37 | Kućni savjeti, Zanimljivosti | Komentara:

Unesite ovih 9 predmeta u spavaću sobu što prije: Gledajte kako uspjeh i sreća ulaze u vaš život!

Bez obzira na to da li imate partnera ili ne, treba da imate dva noćna ormarića. Pravila Feng šuija kažu da je jedna od najvažnijih prostorija u domu spavaća soba, jer ona sadrži našu ličnu energiju. Ako naša spavaća soba ima nestabilnu, slabu ili negativnu energiju, to će se odraziti na naš lični život i veze.

spavaca

Energiju sobe i života možete da iscelite unošenjem devet predmeta u spavaću sobu.

Zašto baš devet?

Zato što je to povoljan broj koji simbolizuje tranziciju, prelaz u nešto bolje, novi početak.

1. Krevet maksimalne veličine 200×150 cm

Izbegavajte ogromne krevete i madrace jer oni unose razdor i razmirice u spavaću sobu. Na tako velikom krevetu odvojeni ste od partnera i smanjujete zajedništvo.

2. Difuzer za eterična ulja

Osim što divno mirišu, eterična ulja imaju isceliteljska svojstva i opuštaju nas nakon napornog dana. Izaberite ulje koje vam najviše odgovara, ali obavezno probajte eterično ulje lavande i kedrovine koje se preporučuje za spavaću sobu.

3. Crni turmalin i čist kvarc

“Ova dva minerala zajedno pružaju balans i zaštitu. Crni turmalin vas prizemljuje, čisti sobu od elektromagnetnih sila koje utiču na san i zdravlje, kaže Anji Čo, arhitekta i stručnjak za Feng šui za MBG. U sva četiri ćoška sobe potrebno je staviti crni turmalin, a zatim čisti kvarc na sredinu.

4. Dva noćna ormarića

Ne moraju da budu isti, ali svakako bi trebalo da imate dva bez obzira na to da li imate partnera ili ne. Važno je imati takav slobodan prostor pored glave jer tako odašiljate svoju želju za stvaranjem uravnoteženog partnerstva, trenutnog ili onog budućeg.

5. Crni dnevnik ili beležnica i crvena olovka

Beleženjem svojih misli i obaveza stvarate red u životu, a beleženje snova inspirisaće vas na pozitivne korake u svakodnevici. Crna boja simbolizuje znanje i mudrost, a crvena vas štiti i budi misli.

Ovo su najmudrije lekcije kojima nas je učio patrijarh Pavle!

6. Dva ružičasta kvarca

Privući će ljubav u vaš dom, a osim toga, podstiču emotivno zdravlje, poverenje i harmoniju u ljubavnom životu.

7. Tkanina za pokrivanje elektronskih uređaja

Ako u sobi imate elektronske uređaje poput kompjutera ili televizora, pre spavanja prekrijte ih prirodnom tkaninom neutralne boje jer se na taj način odvajate od energije koja negativno utiče na vaš san.

8. Zelena biljka

Uneće obnavljajuću energiju u vaš prostor. Biljke su tihi iscelitelji našeg tela i duha koji s nama dele svoju dobru energiju. Stvaraju kiseonik i uklanjaju štetne materije iz vazduha.

9. Cvetna esencija

Kada se osećate loše, nanesite malo cvetne esencije po vašem izboru na ručne zglobove ili vrat. Miris i energija cveća će vas umiriti.

Izvor: stil

Vaš komentar na članak: