28.03.2018 u 10:03 | Featured | Komentara:

PUŠAČI, za 3 dana izbacite sve otrove iz tijela: Ovo skida OTROV SA PLUĆA, sprečava rak, izbacuje masnoće i višak vode!

Tretman čišćenja traje tri dana, ali ne bi bilo loše da neke od stavki uvrstite u redovnu rutinu

pluca

Čišćenje tijela od toksina, a naročito pluća, odlično je jer pomaže pravilnom radu, a tad se i osjećamo mnogo bolje. Posebnu pažnju na ove savjete trebalo bi da obrate pušači. Dobar rad pluća vodi boljem zdravlju i raspoloženju, a njihovo povremeno čišćenje je odlično, jer svakodnevno udišemo razne nečistoće iz vazduha.

Trodnevno čišćenje organizma:

– Dva dana prije početka čišćenja prestanite da jedete i pijete mliječne proizvode. Tijelo se mora rešiti toksina iz tih proizvoda nakupljenih u tijelu.

– Prvog dana režima popijte šoljicu biljnog čaja prije spavanja. To će izbaciti otrove iz crijeva. Imajte u vidu i da se pluća se tokom čišćenja ne smiju opterećivati težim fizičkim aktivnostima.

– Prije doručka popijte 300 ml vode s dva iscijeđena limuna. Potom popijte 300 ml soka od grejpfruta, ali ako vam je ukus previše odbojan, popijte istu količinu soka od ananasa. Sokovi od ovog voća sadrže prirodni antioksidans, koji poboljšava rad sistema za disanje.

– Između doručka i ručka popijte 300 ml soka od šargarepe, jer će pomoći da se alkalizuje krv tokom tri dana čišćenja.

– Za vrijeme ručka popijte 400 ml soka bogatog kalijumom, jer on deluje kao tonik za čišćenje iznutra. Kalijuma ima u bananama, marelicama, kruškama…

– Prije spavanja popijte 400 ml soka od brusnice, to će pomoći u borbi protiv bakterija u plućima koje mogu izazvati infekciju.

– Opustite se 20 minuta u vrućoj kupki sva tri dana, jer kroz znojenje izlaze toksini iz tijela.

– U posudu sa kipućom vodom stavite pet do deset kapi eteričnog ulja eukaliptusa i inhalirajte se sa peškirom preko glave. Udišite paru dok se voda ne ohladi.

Izvor: espreso

Vaš komentar na članak: