14.09.2018 u 8:37 | Recepti, Voće, Zdravlje | Komentara:

Prestanite da koristite antibiotike: Ova moćna mešavina će eliminisati sve opasne bakterije iz vašeg stomaka

Vaš stomak je dom za skoro 100 triliona bakterija, od kojih nisu sve baš zdrave. Postoje dva tipa bakterija u vašem stomaku – dobre i loše bakterije.

tegle-zimnica

Prve su dobre za zdravlje, poboljšavaju probavu, proizvode nutrijente, prerađuju hranu tešku  za varenje, jačaju imunitet i pomažu u borbi protiv bolesti. Sa druge strane, loše bakterije mogu dovesti do poremećaja u probavi kao i raznih drugih zdravstvenih problema.

U današnje vrijeme je normalno prisustvo loših bakterija u stomaku, što nije dobro jer te bakterije mogu prouzrokovati razne bolesti kojih se i nije tako lako riješiti. Na sreću, postoji odličan lijek od dva sastojka koji je sposoban da eliminiše ove bakterije koje ugrožavaju zdravlje.

Lijek se sastoji od dva jednostavna sastojka – smokava i maslinovog ulja. Zvuči jednostavno ali ovaj lijek je zapravo najbolje rješenje za ovaj zdravstveni problem.

Za ovu moćnu kombinaciju se vjeruje da potiče iz obalnih regija i predstavlja potpuno prirodan i bezbijedan lijek za druga zdravstvena stanja poput astme, bronhitisa, stomačnih problema, hemoroida, konstipacije, visokog holesterola, anemije, pa čak i neplodnosti. Postoje žene koje tvrde da su uspjele da zatrudne uz pomoć ovog leka.

Smokve spadaju među najbogatije biljne izvore kalcijuma, što ih čini izvrsnom alternativom za osobe koje su alergične na mliječne proizvode. Štaviše, one su takođe bogate i vlaknima, zbog čega mogu imati laksativni efekat.

Ovo voće je takođe poznato da pomaže prilikom mršavljenja i kao odličan izvor kalijuma, koji pomaži prilikom regulisanja krvnog pritiska i drugih bitnih tjelesnih funkcija.

Omega 3 i omega 6 masne kiseline koje se mogu pronaći u smokvama takođe pomažu sa balansiranjem krvnog pritiska i spriječavanjem nastanka srčanih bolesti.

Zahvaljujući visokom sadržaju vitamina C, smokve pomažu da se ten posvijetli i izjednači, dok njeni antioksidanti čine kožu blistavom. Uporedo sa tim, smokve su bogate vitaminom B6, za koji se dugo misli da je koristan tokom tretiranja jutarnjih mučnina.

Sušene smokve u maslinovom ulju

Sastojci:

  • 40 visokokvalitetnih sušenih smokvi
  • Ekstra djevičansko maslinovo ulje
  • Staklena tegla

Uputstva:

Ubacite smokve u teglu i zatim prelijte maslinovo ulje preko njih, dopunjujući teglu do vrha. Zatvorite teglu i držite je narednih 40 dana.

Tokom ovog perioda će smokve upiti većinu ulja.

Nakon 40 dana možete početi da ih konzumirate. Pojedite jednu smokvu pre svakog obroka.

Videćete odlične rezultate vrlo brzo!

Webtribune.rs

( LijekiPriroda.com )

Vaš komentar na članak: