11.05.2018 u 7:55 | Zdravlje | Komentara:

DRAGULJ NJEMAČKE MEDICINE: Jedna čaša dnevno čisti arterije i spriječava najteže bolesti

Predstavljamo vam prirodni napitak, porijeklom iz stare Njemačke, koji se sastoji od limuna, češnjaka, đumbira i vode. Njegove brojne prednosti proizolaze iz kombinacije tih triju super zdravih namirnica koje mogu imati vrlo pozitivne zdravstvene učinke na naše tijelo.

limun-lukbijeli

Zdrastvene dobrobiti

- Regulacija povećane razine masnoće u krvi.
- Prevencija i liječenje začepljenja arterija.
- Prevencija i liječenje infekcija i prehlade.
- Prirodno osnaživanje imunološkog sustava.
- Prirodno čišćenje jetre.
- Sprječavanje umora.

Prevencija slobodnih radikala u tijelu koje uzrokuju najteže bolesti i mnoga druga stanja povezana s bolestima srca i krvožilnog sustava.

Potrebni sastojci

- 4 limuna s korom (ne moramo napominjati da pokušate pronaći organski uzgojene limune)
- 4 velike cijele glave češnjaka
- 1 mali korijena đumbira (oko 3-4 cm)
-2 litre čiste vode

Detaljne upute za pripremu ovog prirodnog lijeka

Oprati limune i izrezati ih na komade. Oguliti češnjak i obraditi ga s limunom i đumbirom u blenderu. Dodati izmiksanu smjesu u metalni lonac. Dodati 2 litre vode i zagrijati sve zajedno dok skoro ne proključa. Odmah isključiti topline prije nego mješavina zakipi i pustiti da se sve ohladi. Procijediti kroz srednje cjedilo i ispuniti u staklene boce.

Piti jednu čašu svaki dan, najmanje 2 sata prije obroka ili na prazan želudac.

Kura liječenja traje 3 tjedna, uz svakodnevno konzumiranje jedne čaše, nakon čega treba napraviti pauzu od jednog tjedna. Nakon pauze možete opet nastaviti sa konzumiranjem u istom ciklusu.

Ukoliko vam okus ne odgovara, možete dodati malo meda po ukusu. Nakon 3 tjedna korištenja trebalo bi da osjetite značajnu regeneraciju tijela.

Napitak je, osim već navedenih blagodeti, posebno koristan u sprečavanju kalcifikacije u tijelu, koja izaziva kamenčiće u organima i začepljenje krvnih žila.

Kombinacija limuna, vode i kuhanja neutralizirati će miris češnjaka, pa ne morate brinuti za zadah. Prije svakog konzumiranja protresite bocu s ovim domaćim lijekom, kako bi se talog limuna i češnjaka na dnu pomiješao sa sokom.

Oni koji su probali, kažu da je napitak odličan i za starije osobe, da im vraća energiju i snagu i tako ih pomlađuje, jer nakon nekoliko tjedana poboljšava njihovu cirkulaciju.

Izvor: atma/whydontyoutrythis.com

Vaš komentar na članak: