28.06.2018 u 6:06 | Zanimljivosti | Komentara:

ZADNJICA NA KOJOJ ĆE SVI DA VAM ZAVIDE: Dovoljno je raditi ove vježbe 5 minuta dnevno!

Brzo ćete ići na ljetovanje, jedva čekate da se skinete u kupaći kostim, ali imate mali problem: nakupljeno salo i celulit vam je u dijelu stražnjice i bokova.

zadnjica-vjezba

Važno je znati efikasnu vježbu za ”podizanje stražnjice”.

Evo kako ćete zategnuti vaše tijelo, a zadnjicu dovesti do savršenstva.

Ljetovanje vam se približava, a vi od obaveza niste stigli da češće posjećujete teretanu, pilates ili aerobik. Dat ćemo vam par savjeta kako da za samo 5 minuta dnevno dovedete svoju liniju do savršenstva.

Ove vježbe možete raditi kod kuće i zadiviti sve na plaži svojim mišićima i čvstom zadnjicom.

Otvoreni čučanj nogu
Raširite noge, uspravite gornji dio tijela i spuštajte se u čučnjeve. Stražnjicu što više izbacite prema van, a ruke držite ispred sebe, malo ispružene, malo prekrižene.

Vježbu ponovite 15 puta.

Most s podizanjem nogu
Zauzmite isti položaj kao u prethodnoj vježbi, ali ovoga puta ispružite i podignite jednu nogu u zrak te dižite trbuh, stražnjicu i nogu prema gore i spuštajte se prema dolje. Težište mora biti i dalje na ramenima i rukama položenim na tlo.

Ovu vježbu ponovite 15 puta s jednom nogom i 15 puta s drugom nogom u zraku.

‘Crossover’ ispružene noge
Obavezno završite sedmi korak prije ‘crossovera’, a zatim završite vježbu prije nego promijenite nogu. U toku vježbanja sedmog koraka, ispružite nogu do kraja i podignite je u zrak i spustite (ne skroz do tla) u najprije u lijevo, pa u desno od spuštene noge.

Izvor: zadovoljna

Vaš komentar na članak: