03.09.2018 u 6:00 | Zanimljivosti | Komentara:

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA NEĆE IMATI SREĆE: Septembar će im biti najgori mjesec u godini!

Dobro se pripremite, ovaj mjesec vam neće biti ni malo lak, ali će vam donijeti neke iznenađujuće dobre promjene

hoiroskop

Septembar je mjesec u kom uživamo u poslednjim treptajima ljeta, pripremajući se za jesenju hladnoću. Lišće je već počelo da žuti, magla se spušta, počinju kiše, još nismo ni izašli iz ljeta, a već jedva čekamo sljedeće. Kako ljetna ekstaza počinje da se smanjuje, neće svi dobro podnijeti velike sezonske promene, a septembar 2018. će biti najgori mjesec za ove horoskopske znakove: Ovan, Škorpija i Ribe.

Ako ste rođeni u bilo kom od ovih znakova, pročitajte šta vas sve očekuje ove jeseni:

Ovan: Izliječit ćete traume iz prošlosti

Pun mjesec u Ovnu će biti kosmička prelomna tačka u vašoj prvoj kući. Njegova svijetla, bijela snaga će vas prebaciti na sljedeći nivo vašeg identiteta i pružiti vam razumijevanje svog života, kakvo nikad ranije niste imali. Pripremite se da iskusite predivnu pažnju. Iako pun mjesec može biti izvan zone nagrađivanja, ovaj prijelaz će vam bacati uspomene iz prošlosti, a one nisu uvijek tako ružičaste ili nostalgične. S obzirom da je taj pun mjesec konjunktivan sa Hironom, planetom ranjenog iscelitelja, možda vas ohrabri da provedete vreme u svojim sopstvenim senkama.

Međutim, rad u sjenci je integralan za proces isceljivanja. Ko je rekao da je isceljivanje učinjeno prisilnom pozitivnošću i praznim optimizmom, zaboravlja da je iscijeljenje često haotično i da ga je teško definisati. Izbjegavajući skelete u ormanima, mi im dajemo više snage, a sa ovim punim mjesecom u Ovnu, vi ćete započeti proces smanjivanja tog napajanja.

Škorpija: Prebrodit ćete neke lične probleme

Dobre vijesti! Mars, vaša vladajuća planeta je konačno retrogradna i učiniće vaš život manje frustrirajućim. Nažalost, Pluton, vaša druga vladajuća planeta, i dalje napreduje, ali samo tokom ovog mjeseca. Plutonovo kretanje je do kosti isprepletano jezgrom vaše duše, čineći ga retrogradnim u vrlo ličnim procesu. U vašoj trećoj kući komunikacije, glavna tema je da se ponovo povežete sa vašim najtišim glasom.

Kopate kroz prašinu i otkrivate istinu zakopanu duboko, zato se nemojte zaustavljati. Vaš unutrašnji posao je fokusiran na ono gde ste najosjetljiviji, ali će sve to početi da vrijedi uskoro. Završetak ove promjene, 30. septembra, će označiti period značajnog rasta.

Ribe: Bićete prinuđeni da prevaziđete svoje strahove

Od 25. septembra, Hiron, planeta koja upravlja vašim najdubljim, najmračnijim ranjivim područjima, se vraća nazad u znak Ribe. Ova planeta je retrogradna od 4. jula, međutim, ona stiže iz hoda u Ovnu. Ovo će vjerovatno dovesti do starih strahova i izazovnih uspomena, možda će čak i ponoviti stresne situacije za koje mislite da su završene. Jedini razlog zbog kog morate da pogledate unazad je to što još uvek imate poteškoća iz prošlosti sa kojima se morate tek suočiti. Strahovi su se vratili tako da ih možete pobijediti, jednom za svagda.

Radite na vježbanju hrabrosti u oblikovanju straha. To ne znači da vam nije dozvoljeno da se plašite. Svi se plaše. Ovo liječenje će biti upravo zbog toga što ste hrabri uprkos tome.

Izvor: balasevizam

Vaš komentar na članak: