20.08.2018 u 6:19 | Zanimljivosti | Komentara:

MOŽETE LI POGODITI KOJA JE OD OVIH BEBA DJEVOJČICA: Evo šta to govori o vama!

Naša zapažanja najraznovrsnijih pojava odaju naš karakter. Riješite test, pronađite koja je od ovih djevojčica, pa saznajte nešto o sebi.

Koja je od beba djevojčica?

bebice

PRVA SA LIJEVE STRANE

Ako mislite da je prva beba slijeva devojčica, vi ste racionalista. Poštujete principe, pratite društvena pravila. Uvijek racionalno sudite i ne volite svađe bez razloga ili iz razloga koji se ne može riješiti. Pokušavate nepristrasno da sudite o drugima. Osjećate zadovoljstvo kada su drugi sretni.

DRUGA BEBA SA LIJEVE STRANE

Rođeni ste da budete umjetnik s mnogo emocija i kreativnih misli. Ljudi vas vole zbog vaše kreativnosti. Budući da ste puni emocija, imate emocionalne uspone i padove, ali imate veliku sposobnost saslušate prijatelja i da proživite njegovu situaciju kao da je vaša, piše magazin Žena.

TREĆA BEBA SA LIJEVE STRANE

Vama nikada nije problem da se suočite s bilo kojom situacijom i vrlo ste dobri u prilagođavanju novim okruženjima. Lako sklapate prijateljstva, imate jaku intuiciju, razumijete druge, pa dobijate simpatije i povjerenje drugih.

PRVA BEBA S DESNE STRANE

Imate meku prirodu, uvijek ste ljubazni prema drugima, svijet vidite srcem. Izgledate krhko, ali zapravo ste jaka osoba. Strogi ste prema sebi, imate veliku veštinu samoupravljanja. Vi ste osoba s jakom voljom koja nikada ne krši pravila ili data obećanja.

Izvor: zena

Vaš komentar na članak: