10.06.2018 u 11:09 | Kako smršati, Recepti | Komentara:

NAJBRŽI RECEPT ZA SKIDANJE MASTI SVIH VREMENA: Možete izgubiti preko 15 kilograma za 1 mjesec!

Ljeto je pred nama, i mnogima je želja da se za kratko vrijeme riješe suvišnih kilograma i masti. Ovaj recept koji ćete vidjeti u nastavku pokazao se veoma učinkovitim u gubljenju suvišnih kilograma.

cia-masnoce

Ako se borite s kilogramima i pod hitno želite skinuti višak nakupljen tijekom zime, postoji jedno vrlo djelotvorno i ukusno rješenje – prirodni napitak koji čisti organizam i pozitivno djeluje na zdravlje.

Osim što ćete uz njega gubiti kilograme, osjećat ćete se bolje, snažnije i energičnije, pa zašto ne probati. Svi sastojci koji ulaze u ovaj napitak iznimno su dobri za nas, pa tako chia sjemenke sadrže omega 3 masne kiseline, proteine, kalcij i vlakna, a djeluju i kao antioksidans, dok limun sadrži velike količine korisnog vitamina C, kao i kalcija, kalija, magnezija i željeza.

A evo što će vam točno biti potrebno za pripremu ovog čarobnog napitka, u kojim količinama i kako se on priprema.

Sastojci:

  • 1 šalica limunova soka
  • 1 žlica chia sjemenki
  • 1 žlica meda
  • 1 čaša vode

Priprema:

Chia sjemenke stavite u vodu i ostavite ih tako jedan sat. Potom ih stavite u blender i pomiješajte s ostalim sastojcima. Napitak se preporuča konzumirati ujutro, a uz to što smanjuje broj kilograma, smanjuje i razinu šećera i kolesterola u krvi.

Oni koji su ga isprobali tvrde kako skida i do 15 kilograma mjesečno, no uz to što konzumirate ovaj napitak potrebno je promijeniti prehranu i dovoljno se kretati.

( LijekiPriroda.com )

Vaš komentar na članak: